Lopend, fietsend, met het openbaar vervoer of de auto naar Rio 020
We zijn prima bereikbaar. De Overkant, Gedempt Hamerkanaal 85 t/m 353, 1021KP  Amsterdam-Noord. De entree is tegenover Gedempt Hamerkanaal 96.

Te Voet/ Fiets — 5/ 10 min.test 3
Vanaf de achterzijde van het Centraal Station vertrekken diverse gratis pontjes naar Amsterdam-Noord. Met de pont naar het IJplein (de meest rechtse pont als u met uw rug naar het station staat) bent u binnen een paar minuten op het IJplein. Dit pontje is gratis. Vanaf hier is het 5 minuten fietsen en ong. 10 minuten lopen.

Openbaar Vervoer — 16 min.
Reist u met het openbaar vervoer naar de Kromhouthal? Vanaf Amsterdam Centraal zijn er twee ov-mogelijkheden om ons te bereiken. U kunt met de bussen 32, 33 en 38 aankomen op bedrijfsterrein De Overkant, Halte Hamerstraat of Johan van Hasseltweg. Daarnaast kunt u aan de achterkant van station Amsterdam het pontje IJplein pakken (gratis) en vervolgens nog ong. 10 minuten lopen.

Schiphol — 25 min.
Vanaf Schiphol vertrekken diverse treinen naar Amsterdam Centraal. Vanaf dit punt kunt u verder reizen met de bus of de pont. Kijk bij Openbaar Vervoer voor de mogelijkheden. Mocht u met de auto vetrekken dan bent u ong. 25 minuten onderweg. Vanaf Schiphol gaat u de A4 op richting Utrecht/Haarlem/Amsterdam. U vervolgt deze weg naar de A10. Op de A10 neemt u eerst de afslag s116 richting het Centrum. Na 600m slaat u linksaf richting de Nieuwe Leeuwarderweg/N247. Vervolgens neemt u direct afslag s118. Na 300m slaat u linksaf richting de Johan van Hasseltweg/s118. Ten slotte slaat u na 650m rechtsaf richting het Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal bevindt zich aan uw linkerzijde.

Auto
Vanaf centrum Amsterdam via IJtunnel — 10 min.
Neem de eerste afslag na de IJtunnel om vervolgens bij de stoplichten links voor te sorteren. Bij de rotonde neem je de tweede afslag om rechtdoor te gaan. Je bent nu op Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts. Je bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Blijf deze weg volgen tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 bevindt zich het terrein van De Overkant (aan de linkerkant).

Vanaf de ring A10 — 4 min. 
Neem de afslag s116. Neem de eerste afslag Noord 300-349. Ga bij de stoplichten linksaf. Bij de rotonde neem je de tweede afslag om rechtdoor te gaan. Je bent nu op Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts. Je bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Blijf deze weg volgen tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 bevindt zich het terrein van De Overkant (aan de linkerkant).

In de directe omgeving kunt u gratis parkeren.